Om os

 

Vi ønsker glade ejerledere i sunde virksomheder. 

Vi brænder for vækst og fremgang. Den vækst der kommer indefra.
 
Den vækst, der kommer til syne, når vi i Intension taler med dig, når vi inspirerer dig til at gøre noget, ændre på noget og forbedre noget, som påvirker din egen og virksomhedens vækst og udvikling. Vi prøver også selv at leve op til det vi kræver af dig, og det kan du læse mere om her.

Den største tilfredsstillelse for os er, når din virksomhed foretager de nødvendige justeringer, så den kan blomstre, så der skabes trivsel og udvikling på arbejdspladsen, dit skabende felt. At vi et halvt eller et år senere kan se på tallene, at du gjorde noget klogt, og brugte din egen idèrigdom og skaberkraft.

Vi bestræber os på at sige tingene, som vi oplever dem, og på en måde, som er tilrettet din tilgang til tingene. Vore kunder elsker os for det.

Men du skal selv vælge og tage action, på de råd, du får af os.

Det kræver åbenhed, nærvær, tillid og ikke mindst viljen til at finde individuelle løsninger. Vi hjælper dig med at eksekvere løsningerne, og vi følger sammen med dig op på, om de fungerer.

Intension er en virksomhed, hvor der hersker en stemning af åbenhed, tillid, tryghed, ro og empati. Frem for alt har vi en flad struktur. Og det er ikke bare noget, vi siger. Den virker. Og den er der.

Hos os går det menneskelige hånd i hånd med det forretningsmæssige. Vi er os selv, når vi er på arbejde og vi er os selv når vi er derhjemme.

Vi står altid klar til at give dig en nærværende og individuel sparring og løsning på dine behov.

Vores mål er, at når du har været i kontakt med os, føler du dig løftet energimæssigt, og du har fået svar på det, du kom for og er blevet hjulpet videre det næste skridt.

Så du ved, hvad du skal hjem at gøre.

Fordi vi ønsker glade ejerledere i sunde virksomheder.

 

 "Hos os går det menneskelige hånd i hånd med det forretningsmæssige."

 
 
Intension | Næstmark 25, 6200 Aabenraa  | Tlf.: 74 62 34 40