Tilmeld nyhedsbrev / Læs tidligere nyhedsbreve

10/11 2016 - Lederudvikling, gaver og pension

Vær proaktiv og få glade medarbejdere

 
 
Initiativ og ansvar skaber glæde
Dette grønne banner kan du se på vores bygning i Aabenraa i november måned. Det er en af Steven Covey`s 7 gode vaner, som vi sætter fokus på, og deler med de forbikørende og vores læsere.
 
Som holistiske revisorer er vi opmærksomme på vores egne tanker, følelser og handlinger. Fordi de er vigtige forudsætninger for at blive en glad ejerleder og et velfungerende menneske.
  
Her kan du læse Allan Søbergs refleksioner over temaet og måske finde inspiration til dit eget indre lederskab, og måske Allan også vil udfordre dig når han møder dig. .  hvem ved?

Vær proaktiv - Tag initiativ og ansvar
 
Pension
Har du en pension?
Kan du forestille dig, hvor vigtigt det er, at du sikrer dig i alderdommen rent økonomisk? Så du får en økonomi, der giver dig luft til at leve, som du gerne vil, og som du glæder dig til, når du stopper med at arbejde? F.eks. rejser, kurser, wellness, fester, teater etc. 
 
En pension er kun noget værd, hvis du vælger den til i tide med det rigtige beløb.
 
Ring til din revisor og få en snak om hvilken form for pension, du bør have. Vi er dine uvildige rådgivere. Vi anviser ikke bestemte pensioner, men udtaler os generelt.
 
Derefter er du klar til at kontakte pensionsselskab eller din bank og få tilbud. 

 
Gaver og personalegaver
Tiden nærmer sig hvor mange af vores kunder ønsker at give gaver til familiemedlemmer, ansatte og andre. 
 
Gaver udløser normalt skat eller afgift, men der er vigtige undtagelser, som du med fordel kan benytte dig af. Er du f.eks. ugift samlevende, så kan du også give gaver afgiftsfrit. 
 
Vil du gerne give julegave i form af penge til dine ansatte, så er der skrappe regler herfor, hvis det ikke skal udløse skat. 
 
Ring til din revisor og forhør dig om mulighederne, så du kan gøre det optimalt rent økonomisk for dig selv og dine medarbejdere.
 
Du kan læse om personalepengegaver til jul her: 
 
Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med afvikling af årets sidste og måske vigtigste opgaver!
 

Skat om gaver

Februar 2017


Januar 2017


December 2016


November 2016


Oktober 2016


September 2016


Januar 2016


December 2015


Oktober 2014

 
Intension | Næstmark 25, 6200 Aabenraa  | Tlf.: 74 62 34 40