Danny Gellett

Revisor HD 

E-mail: danny(at)intension.dk
Dir. tlf.: 73 33 14 15

Jeg startede i revisionsbranchen i december 2013, men søgte andre udfordringer i juni 2017 hvor jeg skiftede til en intern regnskabsafdeling i en større dansk bank frem til oktober 2019.

I november 2019 vendte jeg retur til revisionsbranchen og startede ved Intension. Det er en udfordring der tiltaler mig, da vi her i virksomheden fokuserer på vores kunder som helhed og ikke bare på de historiske tal. Selve rådgivningsdelen og det, at vi vægter, at hjælpe vores kunder til at udvikle sig og være en sparringspartner, tiltaler og interesserer mig meget. Især det at se kunden udvikle sig og på den måde forbedre regnskabstallene, finder jeg spændende.

Jeg har sideløbende med mit arbejde læst HD regnskab og økonomistyringen som jeg færdiggjorde i 2018. For nuværende studerer jeg ikke yderligere, da ansvaret for egne kunder med både regnskabsudarbejdelse og rådgivning, giver en masse nye udfordringer i hverdagen, der udvikler mig på en anden måde end uddannelse.

Mine primære arbejdsområder er:

• Regnskabsudarbejdelse
• Revision
• Skatterådgivning
• Optimering af virksomhedsdrift

Privat bor jeg i Haderslev med min kæreste og vores hund.
Jeg har tidligere spillet en del fodbold, men er nu begyndt, at spille en del padeltennis, da det giver lidt mere frihed, når der ikke er faste træningsdage og tidspunkter.
Derudover kan min kæreste og jeg, godt lige at komme ud og udforske Danmark og verden, med alt fra kultur-, afslapning- eller action ture.

 "Især det at se kunden udvikle sig og på den måde forbedre regnskabstallene, finder jeg spændende".

-Danny Gellett

 

 

 

 
 
Intension | Næstmark 25, 6200 Aabenraa  | Tlf.: 74 62 34 40