Spar penge "360 grader - styr på økonomien"

 
Afsæt en aften og få styr på din allround økonomi.
Træf de beslutninger som du altid udsætter, eller totalt overser.

Lad dig ikke skræmme af ordene! Torben gør det svære enkelt og klæder dig på til at træffe vigtige beslutninger 360 grader rundt i din økonomi. Han drager essensen af formuepleje, rentedannelse, investering, pension, klargøring af virksomhed til salg og om hvordan du opnår en god privat økonomi.

Efter et par timer kan du se forbedringsmuligheder i din økonomi - privat, såvel som i firmaet - og du er klar over, hvad du må gøre for at træffe vigtige økonomiske beslutninger.

Som kæmpe bonus får du præsenteret sammenhængen mellem verdensøkonomien og renten på et boliglån, og du får en sand øjenåbner, der gør dig klar til at gennemføre afgørende ændringer for din økonomi.

Eksempel: En kunde med afdragsfrit fastforrentet boliglån sparede ved omlægning af sine lån ca. 50.000 årligt som efterfølgende blev brugt til afdrag på lånet.
 
Målgruppe:
Kurset er åbent for alle, dog især møntet på virksomhedsledere, erhvervsforeninger, faglige sammenslutninger o.l.

Pris:
500 kr. pr. deltager inkl. moms. Foreninger o.l.: 6.000 kr. inkl moms.

Hvor og hvornår:
Efter aftale.

Tilmeld dig:
Kontakt Torben via mail Torben(a)intension.dk eller telefon: 73 33 14 04
" Efter et par timer kan du se forbedringsmuligheder i din økonomi - privat, såvel som i firmaet - og du er klar over, hvad du må gøre for at træffe vigtige økonomiske beslutninger."
 
-Torben Eskildsen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Intension | Næstmark 25, 6200 Aabenraa  | Tlf.: 74 62 34 40