Workshop: Forstå det holistiske livssyn

Workshop: Den holistiske livsanskuelse på arbejdspladsen.

 
Intension har i over 15 år arbejdet ud fra et holistisk grundlag og det vil sige, at vi ser en kunde og dennes virksomhed som en helhed.
 
Dvs. når kunden ikke har det godt så har virksomheden det heller ikke godt. Og omvendt.
 
Og her hjælper vi med at løfte vores kunder indenfor vores kompetencer, som selvfølgelig både er de rent økonomiske ydelser, men i høj grad også med fokus på kundens personlige trivsel og udviklingsvej– her især tanker og følelsesmønstre.
 
Det er især os partnere, der gør dette.

Flere af vores ansatte heriblandt mig selv, tænker alternativt, og bruger f.eks. både traditionelle og alternative behandlingssystemer i perioder med sygdom eller ubalance.
 
På kontoret tilbyder vi endda Bachterapi, et meget enkelt og fuldstændigt behandlingssystem til kunderne hvor de lærer at afbalancere deres egne følelser og tænke mere positivt, især når de er stressramte og presset.
 
Vi har flere revisorer, der har en alternativ behandler eller terapeut uddannelse. Vi råder bl.a. over en reg. Bachterapeut samt en sjælsterapeut, der kan hjælpe dig med at forstå samt afbalancere dig selv. 
 
På workshoppen: "Holistisk værdigrundlag-for mere helhed i hverdagen" har vi sammensat et program, som passer lige præcis til  dig der er leder eller ledende medarbejder.
 
Der vil være noget at tage med hjem for ALLE, på alle plan. Vi tager udgangspunkt i det hele menneske og det ene liv. 
 
I får også små vareprøver, foldere og litteraturforslag og I prøver at mærke hvordan energi kan opleves. 

Program:
• Præsentation af Allan Søberg, revisoren og healeren
• Definition af emnet ”alternativ behandling” og holisme
• En teori om mennesket i stadig udvikling
• Praktiske øvelser: prøv at heale dit barn, din partner/kone, dit kæledyr
• Hvor i din virksomhed er der  brug for udligning af energi samt healing
  Spørgsmål & Svar
 
Bestil workshoppen her: 
Har du brug for en oase midt i arbejdet?
 
Workshoppen vil give dig et nyt afsæt i hverdagen og hvem ved - måske en ny tilgang til den du er.
 
Ring eller send en e-mail -så ringer jeg til dig.
 
Allan Søberg på tlf. 22956755
E-mail: allan (a) intension.dk.
 
Pris: kr. 2300 + transport.
Varighed: ca. 2½ time.
 
Med workshop i ledelse, får du et par udbytterige, sjove og herlige timer med inspiration til moderne motiverende ledelse der tager udgangspunkt i stemningen og energien omkring dig.
 
"Når du går hjem fra denne workshop, så har du fået demonstreret hvad det vil sige at betragte mennesket som energi, og I har fået vist hvordan I kan afbalancere følelser på mindst to forskellige måder, som I straks og ufarligt kan anvende derhjemme eller på arbejdet."
 
Og ledelsen vil være toptunet til at tage mere fat i sig selv som leder og tjekke sit værdigrundlag af - mest som menneske. 
 
Allan Søberg

"Når du går hjem fra denne workshop, så har du fået demonstreret hvad det vil sige at betragte mennesket som energi, og . . .
 
I har fået vist hvordan I kan afbalancere følelser på mindst to forskellige måder, som I straks og ufarligt kan anvende derhjemme eller på arbejdet."
 
-Allan Søberg, direktør
 
Intension | Næstmark 25, 6200 Aabenraa  | Tlf.: 74 62 34 40