Workshop: "Det moderne menneske og det holistiske livssyn"

Allan Søberg, foredragsholder og workshoplederBaggrund for workshoppen:
Intension har i ca. 15 år arbejdet ud fra et holistisk grundlag og det vil sige, at vi ser en kunde og dennes virksomhed som en helhed. Dvs. når kunden ikke har det godt så har virksomheden det heller ikke godt. Og omvendt. Og her hjælper vi med at løfte vores kunder indenfor vores kompetencer, som selvfølgelig både er de rent økonomiske ydelser, men også med fokus på kundens personlige trivsel og udviklingsvej– her især tanker og følelsesmønstre. Det er især os partnere der gør dette.

Flere af vores ansatte heriblandt mig selv, tænker alternativt, og bruger f.eks. både traditionelle og alternative behandlingssystemer i perioder med sygdom eller ubalance. På kontoret tilbyder vi endda Bachterapi, et meget enkelt og fuldstændigt behandlingssystem til kunderne, især når de er stressramte og presset. Vi har flere revisorer, der har en alternativ behandler eller terapeut uddannelse. Vi råder bl.a. over en reg. Bachterapeut samt en sjælsterapeut, der kan hjælpe dig med at forstå samt afbalancere dig selv. 
 
På denne workshop: "Holistisk værdigrundlag-for mere helhed" har vi sammensat et program, som passer lige præcis til ledere eller ledende medarbejdere i virksomheder, og der vil være noget at tage med hjem for ALLE, på alle plan. I får også små vareprøver, foldere og litteraturforslag 

Program:
• Præsentation af Allan Søberg og Intensions udviklingsproces 
• Definition af emnet ”alternativ behandling” og holisme
• En teori om mennesket i udvikling
• Praktiske øvelser: prøv at heale dit barn, din partner/kone, dit kæledyr
• Hvor i din virksomhed er der  brug for udligning af energi samt healing
  Spørgsmål & Svar
 
Bestil workshoppen her: 
Har du lyst til at jeg kommer ud til jer og giver jer en vitamininsprøjtning? Så kontakt mig Allan Søberg på tlf. 22956755 eller send en email: allan (a) intension.dk.
 
Pris: kr. 2300 + transport.
Varighed: ca. 2½ time.
 
Med workshop i ledelse, får du en udbytterig, sjov og herlig aften med inspiration til moderne motiverende ledelse. Når I går hjem fra denne workshop, så har alle fået demonstreret hvad det vil sige at betragte mennesket som energi, og I har fået vist hvordan I kan afbalancere følelser på mindst to forskellige måder som I straks og ufarligt kan anvende derhjemme eller på arbejdet. Og ledelsen vil være toptunet til at tage mere fat i sig selv som leder og tjekke sit værdigrundlag af - mest som menneske. 
 
Allan Søberg
Intension | Næstmark 25, 6200 Aabenraa  | Tlf.: 74 62 34 40