Nye indlæg

SKAT - 2014/04 Fik du din restskat retur?

13-10-2014

7. april 2014 af René Jürgensen

 

SKAT indførte i efteråret en S15-årsopgørelse som er til de meget små virksomheder der ikke har noget CVR-nummer.

S15-årsopgørelsen har til hensigt, at der egentlig ligger en årsopgørelse klar, men at skatteborgeren selv skal ind og rette virksomhedens resultat til, SKAT benytter blot det forskudsregistrerede tal til at danne en årsopgørelse med.

 

Hvis du på forhånd havde indbetalt frivillig restskat for at spare renter, og ikke har indberettet din selvangivelse endnu, risikerer du, at din frivillige indbetaling kommer retur som overskydende skat.

En fejl i SKATs system, der skulle forhindre at en beregnet overskydende skat, efter at skatteborgeren har indbetalt frivillig skat, uden at skatteborgeren har indberettet selvangivelse skulle stoppes, virker ikke efter hensigten. Fejlen er rettet fremadrettet, men iflg. SKAT, har godt 800 borgere fået en frivillig indbetaling retur som overskydende skat.

Ligeledes har der i mails fra SKAT været anført, at selvangivelsesfristen for disse S15-selvangivelser var den 1. maj, dette er ikke tilfældet, alle der har virksomhed, om den er stor eller lille, har selvangivelsesfrist til den 1. juli som sædvanligt.

Intension | Næstmark 25, 6200 Aabenraa  | Tlf.: 74 62 34 40