Allan Søberg

 

Titel: HD(R), registreret revisor, direktør, indehaver
E-mail: allan(at)intension.dk
Dir. tlf.: 73 33 14 01

Intension driver jeg sammen med Torben Eskildsen.
 
I mit job er jeg optaget af, at finde løsninger på små og mellemstore virksomheders daglige udfordringer i drift og økonomi.
 
Spørgsmålet for os er, hvordan vi sammen udvikler jeres virksomhed og personalet i forhold til økonomi, vækstpotentiale, markedsvilkår og lovgivning. Det handler om at finde den bedst mulige løsning for jer - og økonomien.
 
Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet med, hvordan vi kan hjælpe vores kunder med at udvikle egen virksomhed, ud fra en filosofi om, at hvis mennesket ændrer sig, vil alt uden om mennesket også ændre sig.
 
Det er især min egenskab til at skabe syntese, som gør, at jeg kan give kunden en værdifuld støtte i sin egen sjælsvækst og virksomhedsudvikling, bygget på meningsfulde og ansvarlige principper. 
 
Filosofien tager udgangspunkt i den spirituelle verden, og jeg har deltaget i kurser om meditation, åndsvidenskab, healing, sjælsterapi, engle-healing, synergi, gruppebevidsthed samt musikkens og engleevolutionens indflydelse på mennesker. Alle punkter er delelementer, der kan indgå i arbejdet med lederskab og optimering af organisationen ud fra mindfulness principperne med hvilke man kan øge sit fokus, få et bedre overblik og kunne omstille sig hurtigere. 
 
Den side af min erfaring bruger jeg både på vores kurser og i det daglige samarbejde omkring vores kunders virksomhedsudvikling. Hvordan fungerer personalet sammen, hvordan motiveres den enkelte, og hvad skal der til for at vækstpotentialet slår igennem? 

. . . jeg tror, at denne interesse, som jeg deler med medarbejderne i Intension, har gjort Intension til den spændende virksomhed, som den er i dag.
 
Privat er jeg gift med Anette og vi bor i Rødekro. 
 
 
 
 
Intension | Næstmark 25, 6200 Aabenraa  | Tlf.: 74 62 34 40