Torben Eskildsen

 
E-mail: torben(at)intension.dk
Dir. tlf.: 73 33 14 04

Jeg arbejder i hverdagen med optimering af vore kunders virksomheder, og især med:

• Skatterådgivning
• Revision og regnskabsudarbejdelse
• Omstruktureringer
• Køb og salg af virksomheder
• Generationsskifte

Min styrke er at se helheder og skabe utraditionelle løsninger samtidig med at detaljen ikke glemmes.

Jeg har en helhedsanskuelse på drift af virksomhed, og min økonomiske tilgang til virksomhedsoptimering er, at tingene hænger sammen efter årsag – virkning princippet. Efter det princip er regnskabet en oversigt over de økonomiske virkninger i virksomheden. Ønsker man at påvirke resultaterne i regnskabet, ja så skal der ses på årsagerne til, at tingene er som de er.

Jeg har været i revisionsbranchen siden 1985, har en HD i regnskabsvæsen (1992) og har været registreret revisor siden 1993. I 2000 afsluttede jeg cand. merc. aud. uddannelsen.

I 1997 købte jeg mig ind i det daværende City Revision (nu Intension), da jeg gerne ville have ”foden under eget bord”.

Der ud over tager jeg ud til ERFA grupper og andre erhvervsnetværk og fortæller om økonomi så det er til at forstå. Foredragene handler typisk om formuepleje, rentedannelse, investering eller klargøring af virksomhed til salg .

I en periode over 10 år har jeg været aktiv i bestyrelsen for FSR - Danske Revisorer. Siden 2001 har jeg deltaget som eksaminator og opgavestiller ved kvalifikationseksamen til registreret revisor i både den skriftlige og mundtlige del.

Privat bor jeg i Rødekro sammen med Kirsten og vores 2 halvstore dejlige børn.

Fritiden bruges på familie, venner og restaurering af ”halvgamle” biler. Som barn af 70’erne, vil jeg gerne være med til at bevare en del af den tidsperiode i form af den tids køretøjer af forskellige fabrikater, såsom Jaguar, Mercedes og Ford. Så i omgangskredsen er jeg revisoren, der roder med gamle biler.
 
 
 
Intension | Næstmark 25, 6200 Aabenraa  | Tlf.: 74 62 34 40