Anette Elise Jaenicke

 
E-mail: anette(at)intension.dk
Dir.tlf.: 73 33 14 14


Jeg har arbejdet i revisionsbranchen siden 1983, har en merkonomuddannelse i revision og været ansat hos Intension siden 1993, hvor jeg også blev registreret revisor. Jeg bruger dog ikke min registrering i øjeblikket, idet jeg har valgt at deponere den hos Erhvervsstyrelsen.

Mine arbejdsområder er bl.a.:

• Regnskabsudarbejdelse
• Revision
• Skatterådgivning
• Øvrig rådgivning herunder optimering af virksomhedsdrift


Intension er en arbejdsplads med mulighed for udvikling. Vi får tildelt de udfordringer, som vi ønsker, og samtidig er den alternative tankegang en del af hverdagen.

Vi arbejder i vores rådgivning de menneskelige tanke- og reaktionsmønstre, fordi det det påvirker menneskers måde at arbejde på - og derved også indtjeningen i en virksomhed.

Jeg har sammen med Torben Eskildsen afholdt foredrag for andre revisorer om emnet, som inspiration til optimering af deres egne virksomheder.

Ud over revisionsuddannelsen har jeg taget trin 1 af Bachterapeut-uddannelsen.

Jeg bor i Aabenraa centrum sammen med de to yngste af mine 3 dejlige drenge. Den ældste er ”fløjet fra reden” og studerer i Århus.

Min fritid bruger jeg, ud over at være mor med stort M, bl.a. på yoga og pilates. En god bog samt en hyggelig aften sammen med venner/familie bliver der også plads til og, hvis der er tid tilovers, nyder jeg gerne en god koncert eller teaterforestilling.
 
 
 
Intension | Næstmark 25, 6200 Aabenraa  | Tlf.: 74 62 34 40