Bach konsultation

Bachkonsultation

 
Bach Blomsterremedier bringer mennesker i indre vækst og balance. Det er  vigtigt når store og små beslutninger skal træffes.
 
Er du under pres, så kan Bach Blomsterremedier hjælpe dig godt og effektivt igennem situationen, uden at dulme og dæmpe dig, men ved at opbygge din indre harmoni så du kan få din indre styrke og ro tilbage.
 
René Jürgensen fra Intension er både revisor og Bach Terapeut, registreret ved Dr. Edward Bach Fonden i England. 
 
Han kan hjælpe dig med at udvælge - og blande - de relevante Bach Blomsterremedier.
 
De naturlige homøopatiske Bach Blomsterremedier er milde og effektive dråber på flaske, lavet til dig personligt.
 
De kan bruges af alle.  
 
Når du besøger en medarbejder i Intension, og ser en lille brun flaske, så er der Bach Blomsterremedier i for indre balance. 
 
Her står indehaverne Allan og Torben med Bach Blomsterremedier, som er effektivt til stressede mennesker: 

Bach remedier og Allan og Torben


Pris for konsultation: kr. 600 inkl. flaske (ekskl. moms)
Hvor: Næstmark 25, Aabenraa
Hvornår: Book en konsultation (45 min) hos René på telefon  7462 3440 eller send ham en E-mail på rene(a)intension.dk
 
Stressremediet RESCUESom leder af en virksomhed er du af og til under stort følelsesmæssigt pres enten af deadlines eller af de mange opgaver, der skal klares og løses.
 
Det kan føre til at du føler afmagt, mister overblik, selvtillid, mod eller bliver irriteret, vred og skælder ud på andre, så de er ude af stand til at præstere optimalt.  Dette er naturligt men uhensigtsmæssigt.
 
Bach Systemet virker som en daglig mental førstehjælpskasse, og er perfekt til at vende situationen, genoprette balancen og kontakten til dig selv igen, så du kan komme videre og klare dine opgaver. 
 
Hvis du har let til stress, er bekymret for at holde en tale, oplever skænderier, lider af flyskræk eller tandlægeskræk kan du med fordel købe det særlige Nødhjælpsremedie (Rescue Remedy).
 
Bemærk: Husk altid at søge læge hvis du føler dig syg. 
René Jürgensen er registreret Bach Terapeut, mens 4 øvrige medarbejdere hos Intension har en del af Bach-uddannelsen,der er enkel, kort og giver et fundamentalt indblik i de 38 vigtige følelser og karaktertræk, defineret af Dr. Edward Bach, læge i England. 
 
 
 
 
Intension | Næstmark 25, 6200 Aabenraa  | Tlf.: 74 62 34 40